Laat zien dat Heilige Huisjes wél besproken mogen worden!

Jij bent iemand die wat te zeggen heeft in de sector en we vinden het daarom belangrijk om deze vragen aan jou te stellen.

De vijf vragen waar het om draait:

Wat gebeurt er met de antwoorden?

Wij zullen je antwoorden gebruiken voor publicatie in het boek Heilige Huisjes in de bouw en op de website heiligehuisjes.nl. Vóór publicatie wordt je bijdrage uiteraard aan je voorgelegd ter goedkeuring, je kunt anoniem of met naam en toenaam de lijst invullen. Het boek wordt in het tweede kwartaal van 2021 gepubliceerd.
Daarnaast werken we aan een serie interviews om beeld en geluid aan het thema toe te voegen: daarover informeren we je te zijner tijd.
Idealiter plaatsen we je antwoorden inclusief naam, functie en foto. Mocht je je antwoorden liever anoniem gepubliceerd hebben, laat dat dan weten, dat is uiteraard mogelijk.

Laten we het doen: de bouw- en vastgoedwereld opschudden. Bespreken wat ongemakkelijk is. En zo innovatie een boost geven. Doe je mee?

Contactgegevens

Heb je vragen of opmerkingen: laat het weten. Rick van den Bos is contactpersoon bij Heiligehuisjes.nl. Je kunt hem bereiken door te mailen naar rick@rickvandenbos.nl of te bellen met 06 29 515 722.